Sultanbeyli Sony Vaio Teknik Servisi

Bu yayını değerlendir

Sultanbeyli Sony Vaio Teknik Servisi

Bilgisayarlar, günümüzün en gelişmiş teknolojik ürünleridir. İlk çıktıkları zamandan bu yana, hızlı bir şekilde gelişmişlerdir ve artık hayatımızın her alanında yer alırlar. Bilgisayarlar eğitimden, iş hayatına, hastanelere ya da çeşitli kurumlara kadar adeta çalışanların eli ayağı olmuş bir işçi konumundadır.  Evde iş hayatını devam ettirmek isteyenler için, diz üstü bilgisayar modelleri idealdir. Bu cihazlar sizlere evde rahat çalışma imkanları sağlar. Geniş bir kullanım sahasına sahip olan bilgisayarların bakımını da her yerde yaptırmak doğru olmaz. Belli bir güvencesi olmayan, merdiven altı yerlerde bu bakım işlemi yapılırsa, cihazlarınızda ileriye dönük sorunlar yaşamak, sizin için kaçınılmaz olacaktır. Sultanbeyli Sony Vaio Yetkili Servisi olarak biz, sizlere cihazınız güvenliği konusunda garanti sözü veriyoruz. Firmamız, etik bir iş ahlakı çerçevesinde ticaret hayatını sürdürür. Sektöründe önerilen ve tüm hizmetlerinde kurumsal kurallara bağlı olarak çalışan bir firmadır.
Alanında Uzman Teknik Elemanlarımız ile Hizmetinizdeyiz

Sultanbeyli Sony Viao Teknik servisi elemanlarımız, bilgisayar konusunda eğitimli ve deneyimlidir. Bilgisayarlarınızın tamiri ve bakımı yapılırken son model teknolojik ürünler kullanılır ve kesinlikle deneme yanılma yapılmaz. Çünkü deneme yanılma yöntemi, bilgisayarınıza zarar verebilecek bir yöntemdir. Kendi kendinize arıza tespiti yapmak isterken, bilgisayarınızın başka parçalarına bilmeden zarar verebilirsiniz. Bizi tercih ederseniz bu sorunlarla karşılaşmazsınız. Sultanbeyli Sony Viao Servisi olarak bunlara dikkat ederiz.
Işık Hızında Teslimat ve Parça Değişim Hizmeti

Bilgisayar servisi akla geldiğinde, uzun süre bilgisayarınızdan ayrı kalacağınızı düşünebilirsiniz. Bu sebeple bilgisayarınızı servise vermek istemeyebilirsiniz. Genellikle bilgisayar tamirinin uzun sürmesinin nedeni; yedek parça bulunmamasından kaynaklıdır. Gereken yedek parçalar bünyemizde bulunduğundan bizde böyle bir sorun yaşamazsınız. Harcayacağımız en azami süre, bilgisayarınızın arıza tespiti sürecinde olur. Ürün modeli kaydedildikten sonra hasar tespiti yapılır. Ardından bilgisayarınızın durumu hakkında size bilgilendirme yapılır. İsteğiniz doğrultusunda bakım ve tamir işlemi sonlandırılır ya da devam eder. Bu işlemler sırasında, bilgisayarınızdaki kayıtlı verilere zarar gelmemesine dikkat ederiz. Çünkü tüm belgeleri onaylı olan kalifiye elemanlarımız bu konuda titizlikle çalışır.

Sıkça Görülen Arıza Çeşitleri Nelerdir?
Ekran arızaları, notebook cihazlarda görülen en sık arıza çeşididir. Bu arızalar çoğu zaman garanti kapsamına girmez. Bazen ekran kırık ve çatlakları şeklinde görülen bu arızalar, bazen de ekranda oluşan yeşil lekeler şeklinde kendini gösterir. Netbook cihazlarda da şarj  almama, çabuk ısınma ve kapanma gibi problemler görülebilir. Şarj almama durumunda, şarj adaptörünün led ışığını kontrol edilmeli, cihazın soket kısmında da hasar olup olmadığına bakılmalıdır. Bu yerlerde bir sıkıntı yoksa teknik destek almak gerekir. Klavye temizliği,  laptop bakımında dikkat edilmesi gereken bir noktadır. Üzerine sıvı dökülmüş bir klavyeyi, saç kurutma makinesiyle kurutmaya çalışmayın. Klavyedeki tuşlar, ısıya maruz kalınca yamulacaktır. Bu sebeple de yeni bir klavye almanız gerekir. Ultrabook cihazlarda ise, ekrana görüntü gelmeme ya da ekranın açılmaması gibi, klasik dizüstü bilgisayarlarda olan sorunlar baş gösterebilir. Bu durum invertör arızasından kaynaklanır. İnvertörü arızalanan bir cihazda, görüntü belli belirsiz olur. İnvertör ya da lcd ekranı değiştirmeniz gerebilir. Bu gibi durumlarda ürününüzün garantisi varsa, aldığınız yerle irtibata geçmeniz yerinde olacaktır. Garantisi yoksa bizi güvenle tercih ettiğiniz takdirde, ürününüzü ilk günden daha iyi bir biçimde teslim aldığınızı göreceksiniz.

Bize Nasıl Ulaşabilirsiniz?
Bilgisayarınızın sorunu ne olursa olsun, biz çözümsüz bırakmayız.  Sony Viao yetkili servisi telefonu ile bizimle irtibata geçebilirsiniz. Öncelikle bizden hizmet almak isterseniz, arıza kaydı oluşturmakla işe başlayabilirsiniz. Arıza kaydında, cihazınızdaki sorunlardan bahsetmeyi unutmayın. Hizmetimiz, müşteri memnuniyeti odaklıdır.  Sony Viao teknik servisi adresi bilgileri yoluyla, cihazınızı bize kargoyla gönderebilirsiniz. Arızalı ürününüz geldiği gibi, sorunun büyüklüğüne küçüğüne bakılmadan hemen onarım işlemine başlanır. Cihazınızın bakımı da yapılarak, sizlere teslim edilir. Kaliteli hizmet ve ürününüzün garantisi için, bizi seçin.

Abdurrahmangazi Mahallesi Adil Mahallesi Ahmet Yesevi Mahallesi Akşemsettin Mahallesi Battalgazi Mahallesi Fatih Mahallesi Hamidiye Mahallesi Hasanpaşa Mahallesi Mecidiye Mahallesi Mehmet Akif Mahallesi Mimar Sinan Mahallesi Necip Fazıl Mahallesi Orhangazi Mahallesi Turgut Reis Mahallesi Yavuz Selim Mahallesi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir