AtaÅŸehir Sony Vaio Teknik Servisi

Bu yayını değerlendir

Ataşehir Sony Vaio yetkili servisi siz değerli müşterilerimizin ihtiyaçlarına en kısa sürede çözüm sağlamak adına profesyonel hizmet anlayışı ve profesyonel ekibimizle desteklerini sunmaktadır. Tüm elektronik ürün tamiri işlemleri; notebook, firmamızca siz değerli müşterilerimize hizmet olarak sunulur. Ataşehir Sony Vaio servisi olarak tüm tamirat ve tadilatlarınızı güvenli bir şekilde yapmayı görev olarak üstleniriz. Arızası mevcut olan ürünleriniz makinanızın son durumu ile ilgili her türlü bilgiye servisimizin sunmuş olduğu hizmet ile ulaşmanız mümkündür. Ayrıca gelen tüm arızalı ürünler (bilgisayar, notebook, tablet, telefon vs.) arıza kaydı oluşturularak marka/ model bilgileri olası bir karışıklık olmaması adına firmamıza kaydedilir ve bu kayıt çıktısı ürünü teslim alacak kişiye teslim edilerek, teslim sırasında doküman çıktısı olmayan müşteriye ürün teslim edilmeyerek ürünleriniz güvence ile firmamızda tutulur.

Arızalı ürün ve Arıza Kayıtları

Ürünleriniz firmamıza getirildiğinde adınıza oluşturulacak arıza kaydı ve ürün makine, model bilgileri ile oluşabilecek olası durumlara karşı tüm bilgilerinizi kaydederek güvenli bir hizmet sunmaktayız. Arızalı ürünler profesyonel ekibimiz tarafından incelenerek parça değişikliği ve gerekli görülen işlemler analiz edilir. Arıza olan makinada, tespit edilen hata sonrası parça ihtiyacı gereken durumlarda orijinal parçalar temin edilerek orijinal parçalar ile değiştirilir. Öncelik gerektiren işlemlerde bilgilendirmeniz sonucu makinanın tüm işlemleri en kısa sürede sağlanarak tamamlanır. Etkin sürede bilgilendirmeleriniz dikkat alınarak makinanın servis işlem süreci başlatılır. Teslim tarihi ekibimiz tarafından yapılacak işin süresi ile ilgili değerlendirilerek teslimat tarihi size geri dönüş sağlanarak bildirilir. Tüm bu hizmetleri Ataşehir Sony Vaio teknik servisi tarafından alabilirsiniz. Sony Vaio yetkili servisi telefonu ve Sony Vaio teknik servisi adresi üzerinden bize her zaman ulaşabilirsiniz.

Arıza Durumlarında Yapmanız Gerekenler

Ürün gelir gelmez ekibimiz test işlemlerini yaparak sorunun temelini bulurlar daha sonra bu bilgiler ile birlikte sizden gelecek talep ve bilgi sonucu makinanın arıza durumu ile ilgili fiyat teklifi onayınıza gönderirler. Sizden gelecek bilgilendirme sonucunda ise makinanız işleme alınır. Gerekli parça siparişleri orijinal üretici firmadan talep edilir. Gelen parçanın makinaya montajı yapılır. Gerekli test işlemleri montaj sonrası ekibiz tarafından yapılır. Makinaya format atılarak virüs gibi bulaşıcı yazılımlar gibi etkenlerin vermiş olduğu hasarlardan kurtularak makine onarılır. Firmamız tarafından bilgisayarınız üzerine kurulum yapılacak tüm programlar lisanslıdır. Gerekli programlar lisanslı olarak bilgisayara yüklenir. Temel anti virüs koruyucularına kadar yükleme yapılır ve makinanın tüm bakımı sağlanmış olur. Bu şekilde Orijinal lisanslı programlar talebinize göre yeniden sisteme kurulumu sağlanır ve tüm işlemler en baştan en sona kadar profesyonel bir şekilde, profesyonel bir hizmet kalitesi ile siz değerli müşterilerimize sunulur. Dizüstü bilgisayar modellerinizin tamiri de uzman personel tarafından yapılır.

Genel Olarak Ürünlerde Karşılaşılan Teknik Sorunlar

Teknoloji ürünler ısınma sorunu, ekran kırılması, performans düşüklüğü, donma, yazılım sorunu, parça bozulmaları, klavye bozulması, ekran görüntüsü, açılmama, lisans problemleri, temassızlık, ram yetersizliği, hafıza dolması, yedekleme sorunu, oluşabilecek sorunları sıfırlamak adına format isteği gibi hatalar verirler. Teknolojik destek alacağınız yer oldukça önemlidir. Bu sebeple bizi tercih edebilirsiniz.

Netbook cihazlarında genel olarak en sık rastlanılan sorunlar şöyledir

  • Ekran kırılması
  • Batarya ömrünün bitmesi
  • Virüs giriÅŸi
  • Donma ısınma
  • Hafıza yetersizliÄŸi, hız düşüklüğü (ram yetersizliÄŸi)

Laptop genel olarak en sık rastlanılan sorunlar şöyledir;

  • Ekran kırılması,
  • Virüs problemi,
  • Açılmama sorunu,
  • Batarya problemleri, ÅŸarj sorunu

Masaüstü bilgisayarlarda genel olarak en sık rastlanılan sorunlar şöyledir;

  • Ekran kartı problemleri,
  • Ram yetersizliÄŸi (bilgisayarın devamlı donması),
  • Makinanın açılmama sorunu.
  • Virüs tehdidi
  • Ä°ÅŸlemci sonucu ısınma, donma, yavaÅŸlama

Ultrabok cihazlarda genel olarak en sık rastlanılan sorunlar şöyledir;

  • Batarya problemleri,
  • Ekran kırılması,
  • Performans düşüklüğü,
  • Programların düzgün çalışmaması

gibi sorunlar sıklıkla görülmektedir.

Aşık Veysel Mahallesi Ataşehir Atatürk Mahallesi Ataşehir Ferhatpaşa Mahallesi Barbaros Mahallesi Esatpasa Mahallesi Fetıh Mahallesi İçerenköy Mahallesi İnönü Mahallesi Kayışdağı Mahallesi Küçükbakkalköy Mahallesi Mevlana Mahallesi Mimar Sinan Mahallesi Mustafa Kemal Mahallesi Örnek Mahallesi Yeni Çamlıca Mahallesi Yeni Sahra Mahallesi Yenişehir Mahallesi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir